Hoppa till sidans innehåll

Upplevelsestart


Upplevelsestart - Flygtur i present

Från mitten av april till sista september erbjuder vi möjlighet att prova på segelflyg.

Den perfekta presenten, varför inte ge bort ett segelflygtur till en vän eller familjemedlem som redan har allt? Eller kanske någon i din bekantskapskrets skall gifta sig och behöver en sista frihetsupplevelse!

Att flyga fritt som en fågel bland fåglarna och se marken sjunka bort i ett modernt segelflygplan som ljudlöst stiger mot molnen, ger en obeskrivlig känsla av lycka och frihet.

En segelflygtur är därför den perfekta upplevelsepresenten!

Vi arrangerar födelsedags-, möhippe- och svensexeflygningar på Täby flygfält alla lördagar under april till september. Ni bokar flygturen till en tidpunkt som passar er och behöver inte stå i kö och vänta när ni kommer till flygfältet.

Flygplan och en erfaren segelflyglärare står beredda och väntar på den som skall "hissas i luften". 


Flygningen varar 20-40 min beroende på hur bra de termiska uppvindarna bär. Den som skall firas sitter längst fram på pilotens plats och läraren sitter bakom. Om man vill får man en grundlektion och själv prova på att styra. Eller så njuter man bara av den enorma utsikten och tystnaden under en lugn, stillsam och behaglig flygning.

Fika finns till självkostnadspris i vår trevliga klubbstuga, till medföljande sällskap. Vår grill står till ert förfogande om ni vill ta med er en matkorg och ordna en picknick. 

Pris: 2000:-

Förskottsbetalning kan göras via Bankgiro: 555-5354 (medtag utskrift från inbetalningen) Alternativt så betalar ni enkelt på plats med Swish


Företagsflygningar
Om Ni är intresserade av att komma ut med ert företag och flyga så är även det möjligt. 
Ring för prisuppgift!
 
Här bokar du en upplevelsestart!

 

Uppdaterad: 07 MAJ 2018 08:25 Skribent: Fredric
Epost: Adressen Gömd

Postadress:
Örebro SFK - Flygsport
Flygfältsvägen 3, Örebro Flygplats
70594 Örebro

Kontakt:
Tel: 0706241072
E-post: This is a mailto link